Gezocht: calculator/werkvoorbereider

Bedrijfsprofiel

iXpando is een houtbouwbedrijf gevestigd in Sittard. Wij zijn een pionier op het gebied van toekomstbestendig bouwen. Iedere dag zijn wij met plezier bezig om voor onze klanten de beste en duurzaamste woningen te ontwikkelen, produceren en te bouwen. Dit doen we met hout als basismateriaal, omdat hout met afstand het meest duurzame materiaal is dat ons ter beschikking staat. Vanwege de grote vraag en interesse in onze CLT bouwmethode en een groeiend aantal projecten zijn wij op zoek naar een calculator/werkvoorbereider.

Persoonsomschrijving

iXpando is op zoek naar een innovatief en doortastende calculator/werkvoorbereider. Voor de functie is het van belang dat de werknemer motivatie haalt uit het beter, makkelijker en efficiënter maken van processen. Of dit nu voor je eigen functie geldt of voor het voorbereidings- en uitvoeringsproces. Jij wil het verschil maken!

Ook ben je iemand die communicatief sterk onderlegd is. Je kunt complexe informatie duidelijk weergeven en een boodschap duidelijk overbrengen. Verder ben je iemand die verantwoordelijkheidsbesef heeft en eigen beslissingen durft te nemen.

Functieomschrijving

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor:
- het maken en controleren van werktekeningen op maakbaarheid; - genereren van bestellijsten uit het basisprogramma;
- plaatsen van bestellingen;
- het afroepen van bestellingen;
- offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers;
- offertes vergelijken op basis van prijs en prestatie;
- plaatsen van inkooporders;
- werkplanningen opstellen.

Functie eisen

- Het heeft onze voorkeur dat je kunt werken met een 3D tekenprogrammatuur. Heb je hier nog geen of weinig ervaring mee, maar wil je dit wel graag leren? Geen probleem, want bij iXpando krijg je de kans om dit te leren;
- je hebt kennis van Microsoft Word en Excel;
- afgeronde technische MBO of HBO opleiding; - in bezit van een B-rijbewijs.

Wat wij bieden

Een baan waar je niet alleen kunt werken aan innovatieve en prestigieuze bouwprojecten, maar ook aan jezelf en jouw carrière. Je krijgt de kans om ervaring op te doen. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop bij Ixpando, dit is helemaal afhankelijk van jouw ambitie en inzet.
Verder bieden we een marktconform salaris aan met de mogelijkheid op interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij in een innovatief bedrijf werken en bouwen aan een duurzame toekomst? Wij komen graag met jou in contact!

Bel ons op 046-8500004 of stuur een mail met je gegevens naar Chris@ixpando.nl

Scroll naar top