Over iXpando

iXpando. Een bouwer maar dan anders!

iXpando bouwt anders dan een traditioneel bouwbedrijf. Wij bouwen niet met stenen blokken. Dat is niet meer van deze tijd. De bouwers van iXpando bouwen met de modernste en vooruitstrevenste bouwtechnieken en bouwmaterialen die er op de markt leverbaar zijn. Namelijk met hout!

Hout is een van de oudste, maar ook modernste materialen die er in de bouw worden toegepast. Met hout zijn de gezondste duurzame woningen te bouwen waardoor ons milieu nauwelijks wordt belast. Eigenlijk is bouwen met hout de oplossing voor het CO2 probleem, omdat hout in feite gebonden CO2 is.

De bouw in Nederland is een traditioneel ingestelde branche en dat maakt de bouw tot de minst innovatieve branches in Nederland.
iXpando onderscheidt zich echter van deze traditioneel ingestelde branche en heeft een eigen modulaire houtskeletbouw element ontwikkeld, waarmee praktisch elk gebouw kan worden gerealiseerd. Hierdoor worden bouwtijden korter, wordt de kwaliteit vergroot en het wooncomfort naar een hoger niveau getild.

Al onze bouwprojecten worden sleutelklaar gerealiseerd, maar zijn desgewenst ook als wind en waterdicht casco leverbaar, waarbij de opdrachtgever zelf zorgdraagt voor de afbouw.

Bij iXpando bouwen wij aan een duurzame toekomst door het bouwen van gezonde woningen en een minimale belasting van ons milieu.
Dat doen wij door alleen te bouwen met het meest gezonde en moderne bouwmateriaal dat er momenteel beschikbaar is: Hout!
Maar daar houdt het voor een innovatief bedrijf als iXpando niet op.
Niet alleen ons bouwsysteem, maar ook de technische installaties in onze woningen zijn de modernste, waarbij warmte wordt hergebruikt of duurzaam wordt opgewekt.

Duurzaam bouwen is geen hogere wetenschap. Duurzaam bouwen is zelfs eenvoudiger dan traditioneel bouwen!
Bij iXpando gaat er geen dag voorbij of er wordt weer een duurzame stap richting toekomst gezet.

Scroll naar top