Ontwerpen

Wat u moet weten voordat u aan de slag gaat

Alles draait bij iXpando om een gridmaat van 300 x 300 mm. Zie het als de groene plaat van LEGO waarmee u ooit bent begonnen met het creëren van uw eerste ontwerpen. Ontwerpen met iXpando verschilt bijna niet van deze methode. Vanaf 1-1-2016 leveren wij modulaire wandelementen tot een grindlengte van 25 grid (7.500 mm).
Ook onze vloer- en dakelementen zijn in elke gridmaat leverbaar.

iXpando is een zeer eenvoudige productiemethode voor het realiseren van bijna elk ontwerp. De ontwerper heeft hiermee volledige grip op alle onderdelen van het ontwerp zonder in een later stadium te worden geconfronteerd met onmogelijkheden van budgettaire of constructieve aard.

Bij iXpando is bijna alles mogelijk. Zelfs datgene dat in eerste instantie niet mogelijk lijkt. Wat wij op dit moment nog niet standaard bieden kunnen wij wel produceren. Hetzij op bestelling, maar wellicht dat uw vraag toekomstige waarde toevoegt aan ons bouwsysteem, waardoor wij elke architect in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. In tegenstelling tot de bouwbranche in het algemeen luisteren wij bij iXpando namelijk heel graag naar de vragen uit de markt.
Ons product is namelijk pas af als de architect vind dat het af is en daarom gaan wij graag heel ver voor u. Wij dagen u graag uit om uw ideeën samen met ons te delen om van iXpando een nog mooier en completer bouwsysteem te maken.