Houtskeletbouw opbouw optopping gebouw

In binnenstedelijke gebieden alsmede in dichtbevolkte gebieden en op kleinere perceeloppervlakken kan het vaak interessant of zelfs nodig zijn om uit te breiden in de hoogte in plaats van op de begane grond.
In het geval van het uitbreiden op een bestaand dak, is het van belang dat de uitbreiding zo licht mogelijk is.

Door het toepassen van de houtskeletbouw opbouw elementen van iXpando kunt u snel en eenvoudig uw uitbreiding realiseren zonder de onderliggende constructie te zwaar te belasten. Houtskeletbouw opbouw elementen van iXpando zijn namelijk gemiddeld tot 75% lichter dan een traditioneel gemetselde constructie. Hierdoor past een aanbouw van iXpando op praktisch elke dak.
De hoge isolatiewaarde van de door ons toegepaste elementen zorgt er voor dat uw uitbreiding zeer weinig energie zal gebruiken.

U kunt uw dakopbouw in praktisch elke gewenste vorm uitvoeren en afwerking met nagenoeg elke gevelafwerking zoals hout, zink, plaatmaterialen, etc.
Ook de hoge bouwsnelheid is een van de grote voordelen wanneer u ervoor kiest om houtskeletbouw opbouw elementen van iXpando toe te passen. Hierdoor heeft u minder overlast tijdens de bouwwerkzaamheden en kunt u eerder genieten van uw nieuwe optopping.

Laat u informeren over de mogelijkheden van de houtskeletbouw elementen van iXpando voor het realiseren van uw dakopbouw.

Scroll naar top