Bereken de isolatiewaarde

Met deze configurator is het mogelijk om de u-waarde / Rc-waarde van een constructie te berekenen.
U kunt gratis gebruik maken van deze configurator via de website van iXpando, maar u kunt uiteraard ook zelf rechtstreeks op de website www.u-wert.net een gratis of betaald account aanmaken. 
 
Deze configurator is een oorspronkelijk Duitse configurator en wordt momenteel vertaald in diverse talen, vandaar dat de Nederlandse en Duitse taal momenteel binnen het programma nog door elkaar worden gebruikt. Sommige delen van het programma zoals menu’s en output zijn al in het Nederlands vertaald. Het inhoudelijke deel van het programma., zoals materialen, nieuws, etc. zijn echter nog in het Duits geschreven. Desondanks is het een zeer aan te bevelen tool.
Wij willen benadrukken dat de configurator een van de nauwkeurigste configuratoren is die er op dit moment beschikbaar zijn voor het berekenen van materialen en constructies. Echter elk materiaal of constructie kan in elke specifieke situatie anders reageren / presteren. Daarom kunt u geen rechten ontlenen aan de uitkomsten van dit programma en dient u elke constructie door een leverancier of bouwfysicus te laten berekenen.
 
Op het gebruik van de configurator zijn de algemene voorwaarden van toepassing van u-wert.net 
Scroll naar top